Another day. Rom. Alice Bah.

Hellow! Idag är jag ovanligt glad trots pissvädret! Sitter just nu och försöker få ihop en framtida Rom-resa nu i december med en kompis, so ecited! exakt vad jag kommer att behöva efter skolan och en perfekt start till jullovet.

Jo, igår åkte jag, efter skolan och en lunch med K och S, till ÅFs kontor i solna för en ledarskapsföreläsning med Alice Bah. Ni vet hon som var med i Disney dags way way back. Gaalet rolig hon var och otroligt klok.

"People will not remember what you did. People will not remember what you said. People will remember how you made them feel." - Maya Angeliou


WHEN HELL REALLY BEGINS

Det känns som en hel livstid har passerat sen jag sist skrev här. Hösten kallas det med andra ord.
Jag behöver åka härifrån, jag har just nu alla resebolags hemsidor på Favoriter. Jag behöver sol, jag behöver se något nytt. Men nu: Back to earth.

Snart är det december, en månad som de flesta längtar till. Med goda skäl. Snö, jul, ledighet, julklappar, julsånger.
Men om man är student så börjar en av de tuffaste perioderna i december. Dem fruktade tentaveckorna. 
Så det är exakt vad jag förbereder mig inför. Pluggande på hög nivå. Försöker tagga till. Utan lycka. Be för mig den 14 december. Och fira med mig den 14 december.

Över till något annat. Har haft en grym helg med fajitas, disneykväll, Elverket, 2012 och massa vänner. Sånt förgyller en annars jobbig och grå vardag.

peace


RSS 2.0